The best Side of راهکار آنفولانزا
The best Side of راهکار آنفولانزا
Blog Article
ضد احتقانها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف میکنند و فشار وارده بر سینوسها و گوشها را کاهش میدهند.
واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروسهای مرده این بیماری است. این ویروسها آنقدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسنها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.
همچنین شما میتوانید با ویزیت غیر حضوری و مشاورهی آنلاین یا تلفنی با کادر درمان پذیرش ۲۴ برای درمان بیماری آنفولانزا در ارتباط باشید.
در صورت کمبود و نیاز مصرف مکملهای تغذیهای جهت تقویت سیستم ایمنی
استراحت و مصرف مایعات را فراموش نکنید و درصورتیکه علائمی مانند تبولرز، تنگینفس و اسهال و استفراغ دارید حتماً با پزشک صحبت کنید. در سامانه دکترساینا میتوانید بدون اتلاف وقت و بدون نیاز به مراجعه حضوری، مشاوره آنلاین پزشکی دریافت کنید.
لازم به ذکر است که دریافت واکسن آنفولانزا در ماه آذر نیز ایراد و مشکلی در روند درمان ایجاد نمیکند اما بهتر است برای دریافت واکسن آنفولانزا زودتر اقدام کنید.
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار عفونت ثانویه آنفولانزا نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روشهای درمان از آن خلاص شوید
مهران بابانژاد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسنها سالهاست که حساب خود را پس دادهاند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را میتوان انجام واکسیناسیون دانست.
در برخی از افراد استفاده از برنامههای رژیم غذایی خاص مانند رژیم کتویی، میتواند باعث بروز بیماریهایی مانند بیماری کتوزیس گردد.
اگر علائم بدتر شدند، با پزشک تماس بگیرید تا در صورت لزوم برای شما داروی ضد ویروس تجویز کند.
برای اولین کاربرد برای کودکان خردسال، دو نصف دوز به فاصله ۱ ماه تجویز میشود.
تا حد امکان، از مکانهای شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمانهای اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار مییابد.
مسکنها: استامینوفن و ایبوپروفن به درمان بدن درد آنفولانزا کمک میکنند و سردرد و تب را کاهش میدهند.